Event Details

Against the background of the so called "digital transformation", new working and business models are on the rise. The combination of algorithm, big data and high-performance computing are the drivers behind new solutions based on artificial intelligence and digital analytics tools. Analysis and interpretation of (big) data result in "smart data", which then build the basis for service and business model innovation ("smart services").


During the workshop a new software, which allows the development of operational IT systems within a few days or weeks, will be showcased. Fields of application are any kind of data analytics, for example enterprise management, CRM, ERP, EDI or PPM systems. A real business process provided by one pre-selected company will be digitalized during the workshop. The participants will contribute to the actual set-up and optimization of the business process as well as of the analysis, which shall be conducted by the new system. At the end of the workshop, the application of the digitalized business process including the analysis reports can be tested based on the software developed during the workshop.


The participants will learn how a development and design process can be steered to finally get a software-based process on the individual situation of the company. In addition, they will receive an insight on how the digital transformation of their businesses can improve business performance and result in the innovation of new services.


Language: English


Agenda:

12:45 - 13:00 Registration

13:00 - 13:30 Opening and Introduction

13:30 - 15:00 Development Of Digital Business Process Part 1

15:00 - 15:15 Break

15:15 - 16:45 Development Of Digital Business Process Part 2

16:45 - 17:00 Break

17:00 - 18:15 Development Of Digital Business Process Part 3 and Showcase Of Prototype: Conducting Analysis Based On The Immigrated Data


Fee: German Chamber Member: RMB 200 | Non-Member: RMB 300


Venue: TBC

Agenda

12:45 PM

15 mins

Registration

1 PM

30 mins

Opening and Introduction

1:30 PM

90 mins

Development of Digital Business Process Part 1

3 PM

15 mins

Break

3:15 PM

90 mins

Development of Digital Business Process Part 2

4:45 PM

15 mins

Break

5 PM

6:15 PM

Development of Digital Business Process Part 3 and Showcase of Final Software: Conducting Analysis Based On The Immigrated Data

Speakers

  • Anne Babilon-Teubenbacher (Manager at CPC Consulting (Beijing) Ltd.)

    Anne Babilon-Teubenbacher

    Manager at CPC Consulting (Beijing) Ltd.

    Read Bio
  • Krishnamoorthy Prasath (CEO and Founder of P-CATION)

    Krishnamoorthy Prasath

    CEO and Founder of P-CATION

    Read Bio
  • Dr. Nils Seibert (Regional manager at CPC Consulting (Beijing) Co., Ltd.)

    Dr. Nils Seibert

    Regional manager at CPC Consulting (Beijing) Co., Ltd.

    Read Bio
Menu